Äggbod- Lissas Skafferi

Holmtebo Kennel och Stuteri

Hovslageri

Connemaraponnyer och Cairnterriers


Det händer i Holmtebo by

Äggboden- Lissas Skafferi

I äggboden är det självbetjäning här finns ägg från gårdens frigående hönor av många olika raser och storlekar äggen är allt från små vaktelägg till stora hönsägg i färger från vit, beige, turkos, grönt, prickigt, brun och riktigt kaffebruna. Här plockar du ihop precis det du själv vill ha av alldeles färska ägg.


Här finns också Johans hovslagarsmide med karottunderlägg, ljustakar, vinställ med mera gjort av hästskor. Har du skor från din egen häst och vill ha något tillverkat kan du beställa det från Johan.


Här finns också andra varor efter säsong som vi tillverkat i vårt tillredningskök, sylt, saft, marmelader och inläggningar.  Välkommen hit och titta in så hittar du alltid något gott!


Här kan du betala med swisch eller kontanter.Följ oss gärna i Facebook gruppen det händer i Holmtebo by där vi är tre grannar som ordnar lite aktiviteter i byn. Det är Holmtebo skinnbod, Clara Lindegren(Carins atelje) och vi.

Nykokt marmelad finns nu i  gårdsbutiken med smak av Morot, ingefära och lime eller Krusbär och rom, krusbär, whisky och vanilj, fläder och citron eller varför inte smaka marmelad med smak av Gin och tonic.Riktigt gott på smörgåsen eller varför inte till ost och kex.

Holmtebo Kilfenora

e. Hagens D´Arcy

u. Ballinaboy Kiwi

Holmtebo Nugget

e. Gurteen Paddy

u. Holmtebo Nimble

Holmtebo Infinity

e. Starrhult Bossanova

u. Hagens Ixora

Purus vitae dolor ut eu - Urna pulvinar suspendisse

Holmtebo Agnes

e. Hagens D´Arcy

u. Holmtebo Apple Blossom

Holmtebo Skyline

e. backudden Mountain Haze

u. Holmtebo Sinead