Gårdsbutiken - Lissas Skafferi

Holmtebo Kennel, Stuteri

Hovslageri och Gårdsbutik

Connemaraponnyer och Cairnterriers


Det händer i Holmtebo by

Gårdsbutiken- Lissas Skafferi

I gårdsbutiken är det självbetjäning här finns ägg från gårdens frigående hönor av många olika raser och storlekar äggen är allt från små vaktelägg till stora hönsägg i färger från vit, beige, turkos, grönt, prickigt, brun och riktigt kaffebruna. Här plockar du ihop precis det du själv vill ha av alldeles färska ägg.


Här finns också Johans hovslagarsmide med karottunderlägg, ljustakar, vinställ med mera gjort av hästskor. Har du skor från din egen häst och vill ha något tillverkat kan du beställa det från Johan.


I gårdsbutiken finns bland annat glass,ostar, korvar, hantverksöl, mjöl, sweet chilisåser, kolor och rapsoljafrån olika lokala mathantverkare.


Här finns också andra varor efter säsong som vi tillverkat i vårt tillredningskök, sylt, saft, marmelader och inläggningar.  Välkommen hit och titta in så hittar du alltid något gott!


Här kan du betala med swisch eller kontanter.

Butiken är öppen mellan 08.00-20.00 varje dag.Följ oss gärna i Facebook gruppen det händer i Holmtebo by där vi är tre grannar som ordnar lite aktiviteter i byn. Det är Holmtebo skinnbod, Clara Lindegren(Carins atelje) och vi.

Östgötadagar blev Östgötasommar

Vi har lite extra öppet den 5 september


10.00-15.00 är det öppet i Skinnboden och gårdsbutiken. I gårdsbutiken finns det fika med hembakat bröd till försäljning.


Pernilla från Kägglahus kommer att finnas här och visa potatisssorter och prata om potatis.


Klockan 11.30 och 13.00 finns möjlighet att gå på promenad med guidning i fölhagen. Max 15 personer per tillfälle, vet du att du vill gå med så boka i förväg för att säkert få plats. Obs! kuperad terräng. 070-6012660 Elisabeth

Purus vitae dolor ut eu - Urna pulvinar suspendisse

thumbnail 2
thumbnail 6
thumbnail 5
thumbnail 1
thumbnail4
thumbnail 3