Holmtebo Umbrella

Holmtebo Umbrella

f.2011 skimmel 144 cm

e. Hagens D´Arcy u. Hagens Ultra e. Fredriksminde Hazy Chance- Blue Chief


ägare Tilda Winge; Norrköping


Umbrella kommer ur den så kallade Winnie linjen på Hagens stuteri och både hennes mamma och mormor och mormorsmor är ELIT premierade. Umbrella är tillsammans med helsystern Holmtebo Utopia är vårt mest framgångsrika avelsto Hagens Ultras efterträdare hos oss. Umbrella kommer ur en mycket framgångsrik helsyskoskara efter D´Arcy och Ultra där helbröderna Holmtebo Dunphy och Holmtebo Crested Ten utmärkt sig främst i hoppning så här längt samt Ultras första dotter Holmtebo Our Winnie med placeringar upp i medelsvår A hoppning

Holmtebo Dunphy placerad 1.20 hoppning nationellt och Holmtebo Crested Ten som segrare i rikskvalitetstävlan i hoppning och 6 årschampionat i hoppning samt placeringar i 1.10 hoppning. Båda bröderna är också guldbelönade på utställning. Systrarna Holmtebo Unique och Holmtebo Utopia är också de guldbelönade på utställning och finalister i ungponnychampionatet i dressyr både som fem och sexåringar de har placeringar upp i LA dressyr.


Umbrella erhöll avelsdiplom som treåring med raden 88899=42 poäng. Samma år fick hon gångartsutmärkelse vid treårstest.


Hon har fått 7 guldmedaljer och har tagit titeln Best in show vid tre tillfällen varav en vid riksutställning. En reserv best in Show titel. Hon har represtenterat rasen vid årets ponny. Dessutom har hon starter upp till FEI dressyr, LB hoppning och P70 Fälttävlan.


Vi lånar Umbrella av Tilda Winge för att ha henne i vår avel.


Föllista:

2023 sto skimmel  e. Holmtebo Galway Lad- Holmtebo Unity